9 Nisan 2015 Perşembe

New York Gezi Rehberi Konaklama ve Uçak Bileti

New York Gezi Rehberi-10

Konaklama ve Uçak Bileti : New York konaklama noktası çokluğu ile her yıl yaklaşık 50 milyon turist ağırlıyan bir şehirdir.Şehrin bir çok noktasında konaklama imkanı mevcuttur.Hem gezilecek yerler bakımın da hem de daha güvenli olan Manhattan adasında konaklama yapılması mantıklıdır.Fakat bütçeniz buradaki fiyatları kaldırmaz ise Jersey veya Brooklyn bölgelerini de konaklama seçenekleri arasına alabilirsiniz.

Manhattan bölgesinde ise en uygun fiyatlı konaklama için Soho ve Financial District bölgelerine bakılmalıdır.Eğer bütçe konusunda sıkıntınız yok ise Time Square bölgesini tercih edebilirsiniz.Tabi ki bazı otel arama siteleri ile uygun fiyatlı otel bulabilmeniz mümkün.Mutlaka bakmanız gereken bu siteler şunlardır.Bu siteler size hem iyi fiyatlar hem de otelde daha önce kalan kişilerin yorumlarını sunar.



1-Booking : Booking.com sitesi en çok kullanılan otel arama sitelerinden biridir.Kullanımı oldukça kolay olan booking ayrıca türkçedir.Bir çok otelin indirimli fiyatlar ile rezervasyon yapabilirsiniz ve yorumlardan otel hakkında objektif bir bilgi elde edebilirsiniz.

Booking.com Logo

2- Trivago : Trivago türkçe kullanımı ve 200 otel rezervasyon sitesinin tekliflerini listelemesi ile mutlaka bakmanız gereken otel rezervasyon sitesidir.Bu nedenle en uygun fiyatı bulabileceğiniz sitelerin başında gelir.
                                            Trivago.com Logo                                                    
3-Expedia : Expedia hem uçak bileti hem otel hem de araba kiralamayı bir arada yapabilmeniz için harika bir site.Eğer araba kiralamak istemezseniz sadece otel ve uçak bileti işlemlerini birlikte yapabilirsiniz.Bu sitede de oteller için müşteri yorumları bulabilirsiniz.

Expedia.com Logo
4-Kayak : Kayak internet sitesi hem otel hem de uçak biletini en ucuza bulmanızı sağlayacak bir karşılaştırma sitesidir.Kayak sitesini farklı kılan fiyat alarmı servisidir.İstediğiniz uçuş veya otel için ücretsiz fiyat alarmı kurarak bütçenize uygun bir seyahat planlayabilirsiniz.
Kayak.com Logo
5-Priceline : Yukarıdaki sitelerden farklı olarak en belirgin özelliği pazarlık yapılmaya olanak sağlamasıdır.Şöyle bir otel seçip ona kendi istediğiniz bir fiyat gönderiyorsunuz.Otelde size bu fiyata kalabilirsiniz veya fiyatı yükseltin diyor.Bunu uçak biletinde ve özellikle araba kiralama da yapabiliyorsunuz.Ayrıca Expedia gibi Araç+Otel+Uçak biletini tek işlemde alabiliyorsunuz.


Priceline.com Logo
6-Orbitz : Expedia,Priceline gibi uçak,otel ve araba kiralamayı tek işlemde yapabileceğiniz sitedir.Ayrıca şehir için aktivite biletlerini de indirimli alabileceğiniz kullanışlı bir sitedir.


Orbitz.com Logo
7- Airbnb : Airbnb ev konforunda konaklama imkanı veren sitelerden birisidir.Seyahat edeceğiniz bölgede evlerinin bir odasını kiraya veren kişilerden ücret karşılığı kiralama ile konaklama imkanı sunan bu site,konaklama için düşük bütçe ayıran veya yeni kişilerle tanışmayı seven seyahat severler için kullanılması gereken sitelerin başında gelir.


Airbnb.com Logo


Not:Makalelerimiz sürekli güncel tutulacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder