3 Nisan 2015 Cuma

New York Gezi Rehberi-Lower Manhattan Yemek

New York Gezi Rehberi-8

Lover Manhattan Yemek

1-2nd Ave Deli : New york'ta bulunan bu lokanta lezzetli pastırmalı sandwichleri ile ünlü,ayrıca salata çeşitleri de bulabileceğiniz 2nd Ave deli restaurant adres,fiyat ve menü bilgileri için Buraya tıklayınız.

2Nd Ave Deli


2-Might Quinn's Barbeque : Barbekü amerikan kültürünün vazgeçilmez bir yemek pişirme yöntemidir.Hepimiz bir amerikan filmi ya da belgeselinde kocaman barbeküler görmüşüzdür.Barbekü restorantlar da iki çeşit et olmaktadır bunlardan biri domuz diğer sığır etidir.Şehirdeki her barbekü restorantında bu böyledir.Bu yüzden sipariş verirken dikkatli olunmalıdır.Adres,Menü ve fiyat için Buraya tıklayınız.

Mighty Quinn's Barbeque


3-Motorino Pizza : Pizza denilince akla kim en iyi pizzayı yapıyor geliyor.Tüm dünya da New york'ta mı yoksa italyada mı en iyi pizza yenir tartışması hala sürüyor.Ayrıca meşhur italyan tatlısı tiramisu'yu da bulabileceğiniz Motorino Pizza Adres,Menuve Fiyat için Buraya tıklayınız.

Motorino

4-Brindle Room : Şehrin en iyi 10 burger lokantasından biri olan Brindle Room ayrıca çilekli limonata,donut ve somon servisi yapmaktadır.Midye,istiridye ve ördek eti yenilebilir.Adres,Menu ve Fiyat bilgisi için Buraya tıklayınız.

Brindle Room

5-Mamoun's Falafel : Mamouns falafel greenwich bölgesinde bulunan bir ortadoğu lokantasıdır.Lokanta fast food tarzı yemekler hazırlamakta olup Shawarma'yı ve falafel'i denemenizi tavsiye ederiz.Ayrıca humus,baba ganuş,şiş kebap bulacağınız diğer yemekler.Adres,Menu ve Fiyat bilgileri için Buraya tıklayınız.

Mamoun's Falafel - Shawarma

Not : Blogumuz'daki tüm yazılar sürekli güncel tutulacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder