27 Mart 2015 Cuma

New York Gezi Rehberi- Midtown Yemek

New York Gezi Rehberi-7

Midtown Yemek

1-Vezzo Thin Crust Pizza : Midtown bölgesinin en iyi pizzacısına hoşgeldiniz.Nefis italyan pizzalarını bulabileceğiniz bu mekan cumartesi pazar brunch'ta yapabileceğiniz bir yerdir.Adres,Menu ve fiyatlar için Buraya tıklayınız.

Vezzo Thin Crust Pizza
2-Fatburger : Türkiyede de şubesi bulunan Fatburger XXL ve XXXL burgerleri ile ünlüdür.Murray Hıll bölgesinde bulunan Fatburger burgerlerinde yağsız sığır eti kullanmaktadır.Adres,Menu ve Fiyatlar için Buraya tıklayınız.

Fatburger
3-The Smıth : Manhattan da üç yerde şubesi olan The Smith Burger den istiridyeye,Makarna dan ızgara'ya kadar çok çeşitli bir menüye sahip.Çorba da bulabileceğiniz The Smith için adres,menü ve fiyat bilgilerine Buradan ulaşabilirsiniz.

The Smith
4-Club A Steakhouse : New yorka gelmişken denenmeden dönülmemesi gereken bir deneyim steakhouse.Türkiye de yakın zaman da popüler olan steakhouse'lar bir amerika klasiğidir.Midtown bölgesinin en iyi steakhouselarından biri olan Club A Steakhouse yorum sitelerinden 5 yıldız almıştır.Adres ve Menu için Buraya tıklayınız.


Club A Steakhouse
5-El Parador Cafe : Midtown bölgesinde bulunan meksika restaurantında meksika yemekleri yiyebilir veya bar kısmında meksikaya özgü içkiler içebilirsiniz.Adres,Menu ve Fiyat bilgisi için Buraya tıklayınız.

El Parador Cafe
6-Burrito Box : Eğer meksika yemeklerini bir restauranta değilde fast food tarzı yemek isterseniz Burrito Box tam size göre.Fiyatları uygun hızlı servisi ile yemek için az zaman harcayabilrisiniz.Adres,Menu ve Fiyat bilgisi için Buraya tıklayınız.

Burrito Box
Devamı için Buraya tıklayınız.

Not:Blogumuzdaki tüm yazılar sürekli güncel tutulacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder