23 Mart 2015 Pazartesi

New York Gezi Rehberi-Upper West Side Yemek

New York Gezi Rehberi-5

New york tüm dünya mutfağını bulabileceğiniz yemek kültürü çok yüksek bir şehirdir.Michelin yıldızlı restaurantan sokakta yenebilecek hot dog'a kadar çok çeşitli yemek alternatifleri sizi bekliyor.

Upper West Side:

RedFarm : Lüks bir çin lokantasıdır.in yemeklerine ilgi duyuyorsanız gidebileceğiniz bir yer.Menüsünde fesleğen soslu levrek,çıtır kuzu kaburga,karides dolması çıtır tavuk ve tabiki noodles bulabileceğiniz restoranta reservasyon yaptırarak gidebilirsiniz.Rezarvasyon,menü ve fiyatlar için Buraya tıklayın.
RedFarm
Bustan : Akdeniz lezzetlerini bulabileceğiniz bu restorantta kuzu terracotta denenmesi gerekir.Rezervasyon,menu ve fiyatlar için Buraya tıklayın.
Lamb Terracotta
Islands Burger & Shakes : Amerikan yemek kültürünün en bilinen öğelerinden biri Burger'dir Çeşit çeşit burger yiyebileceğiniz Island burger upper west side'ın en iyi burgercisidir.Menu,Fiyat ve adres için Buraya tıklayın.

Island Burger & Shakes
Gray's Papaya : Şehrin Bu yakasının en iyi hot dog dükkanına hoş geldiniz.Ayakta hızlı bir şeyler yemek istiyorsanız doğru yerdesiniz.Adres ve fiyat için Buraya tıklayın

Gray's Papaya

Salumeria Rosi Parmacotta : Modern italyan mutfak tarzında olan restorantta makarna,peynir,balık ve salata tarzı yemekler bulabilirsiniz.Adres,rezervasyon ve fiyat için Buraya tıklayınız.

Salumeria Rosi Parmacotta
Blondies Sport Bar : Upper west side bölgesinde yiyebileceğiniz en iyi chicken wings (tavuk kanat) burda bulabilrsiniz.Ayrıca spor müsabakalarını da dev ekrandan seyredebilirsiniz.Adres,fiyat için Buraya tıklayınız.

Blondies Sport Bar

Devamı için Buraya tıklayınız.

Not:Makalelerimiz sürekli güncel tutulacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder