25 Mart 2015 Çarşamba

New York Gezi Rehberi-Upper East Side Yemek

New York Gezi Rehberi-6

Upper East Side Yemek...

1-Candle Cafe : Eğer vejeteryan iseniz tam size göre bir mekan olan candle cafe,organik malzemeler ile yaptığı yemeklere bayılacaksınız.Adres,Menu ve fiyat bilgisi için Buraya tıklayınız.

Candle Cafe
2-Dough Loco : Şehrin bu yakasında canınız farklı bir tat ararsa Dough Loco ya uğramanız ve Kan portakallı,ahududu vb. tatlar ile hazırlanmış donutları tatmalısınız.Adres için Buraya tıklayınız.

Dough Loco
Eğer dough Loco'ya uzak iseniz size Orwasher's Bakery'e gitmenizi öneririz.Orwasher Bakery de çeşit çeşit ekmek ve tabiki çok güzel donutlar yiyebilirsiniz.Orwasher Bakery Adres için Buraya tıklayınız.

3-Shake shack : Şehirin bir çok noktasında şubesi olan Shake shack lezzetli burgerleri ile uğrak noktanız olabilir.Adres,fiyatlar için Buraya tıklayınız.

Shake Shack
4-Vıa Quadronno : Upper east side'daki bu güzel italyan restaurantı klasik italyan yemekleri ile hizmet sunuyor.Via Quadronno'da kahve ,makarna,sandviç ve nefis tiramisu yiyebilirsiniz.Adre,Menu ve Fiyatlar için Buraya tıklayınız.

Via Quandronno
5-William Greenberg Desserts : Madison ave de bulunan bulunan pastane den alışveriş yaparak central parkta çimenlerin üzerinde yiyebilirsiniz.Pastaneden Cookies,donut,kek (Limonlu kek tavsiye),brownie,muffin alabilirsiniz.Adres için Buraya tıklayınız.

William Greenberg Desserts
6-Pastrami Queen : New York'a yerleşen osmanlı tebası yahudilerin yanında götürdüğü bildiğimiz pastırma.Tek fark bizim pastırmamız çemenle yapılırken onlar çeşitli baharatlar ile yapmaları.Pastrami den yapılan sandwichler ise turşu ile yeniliyor.Adres,Menu ve Fiyatlar için Buraya tıklayınız.


Pastrami Queen

Devamı için Buraya tıklayınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder